Reindert Tinga, Drs., Senior Manager Internal Audit, Risk & Compliance | BDO Digital

Reindert Tinga

Senior Manager Internal Audit, Risk & Compliance | BDO Digital

Drs.

BDO Utrecht

+31 (0)30 633 63 04


Reindert Tinga is ruim twintig jaar werkzaam binnen de financiële sector. Hij is sinds 2019 in dienst bij BDO bij de afdeling Internal Audit, Risk & Compliance. Reindert heeft veel ervaring met het aansturen van internal audit dienstverlening binnen financiële instellingen zoals banken, vermogensbeheerders, beleggingsinstellingen, verzekeraars en pensioenuitvoerders. Zoals bijvoorbeeld het opzetten en ondersteunen van de Internal Audit functie en ondersteuning bieden bij de uitvoering van operational en compliance audits.

Daarnaast heeft Reindert zich in de loop der jaren gespecialiseerd in vraagstukken op het raakvlak van risk management en compliance. Reindert ondersteunt financiële instellingen met programma’s op het gebied van Financieel Economische Criminaliteit (FEC) waaronder AML en heeft veel ervaring met het aansturen van grote en complexe projecten op het gebied van FEC.

Reindert gaat graag met u in gesprek over de inzet van Internal Audit, Risk en Compliance dienstverlening binnen uw organisatie.