Martin Kuijs, AA, Senior Adviseur Accountancy & Bedrijfsadvies

Martin Kuijs

Senior Adviseur Accountancy & Bedrijfsadvies

AA

(072) 518 30 00


Martin Kuijs (1967) is na fusietrajecten met DHS en HLB vanaf januari 2013 in dienst bij BDO. Vanaf 2017 geeft hij samen met Jan Tuijp leiding aan de groep Vertrouwd Adviseurs van de afdeling Accountancy & Bedrijfsadvies van BDO Noordwest.

Martin bedient een brede groep MKB cliĆ«nten, zowel profit als non profit organisaties. Hij adviseert deze klanten onder andere op het gebied van administratie, financiering, strategie en familiebedrijven-issues. Hij begeleidt ondernemers tevens bij bedrijfsopvolgingstrajecten. Sinds 2015 zit Martin in de branchegroep Bouw van BDO Noordwest, waar zijn kennis over onderhanden werk– en projectadministraties van grote waarde is.

Martin was in de periode 1988 tot en met 1997 werkzaam als financieel controller in diverse internationaal opererende ondernemingen (handel in AGF, handel in bloembollen en gerbera planten, op- en overslag). Met ingang van 1998 besloot Martin zich te richten op Accountancy, waarna hij vanaf 2009 de titel AA (Accountant Administratieconsulent) achter zijn naam mag schrijven.