Martin Gerritsen, Partner Business Applications | BDO Digital

Martin Gerritsen

Partner Business Applications | BDO Digital

030-6336233


Martin is momenteel partner bij BDO Digital en is verantwoordelijk voor het expertisecentre Business Applications. Binnen Business Applications adviseren wij onze klanten bij het selecteren van de juiste applicaties, het bouwen van business applicaties, het implementeren van deze oplossingen en het begeleiden met project- en programmamanagement.

 

​Voordat Martin bij BDO begon, was hij partner bij Deloitte Consulting en Deloitte Private. Deloitte Private vertegenwoordigt de klanten van Deloitte uit het middensegment (omzet <1 miljard). Martin is ook medeverantwoordelijk voor de Oracle servicelijn en heeft binnen Deloitte ook de Netsuite-praktijk opgezet.

 

Martin heeft meer dan 20 jaar ervaring in business- en digitale transformatie. Hij heeft een groot aantal verschillende rollen (Solution Designer, Implementatie Consultant, Trainer en Projectmanager) vervuld binnen verschillende projecten. Tevens heeft hij ruime projectervaring: implementaties van verschillende bedrijfsapplicaties en bijbehorende bedrijfsprocessen (financieel, inkoop, CRM en projecten). Martin heeft ook bij een groot aantal projecten de eindgebruikersorganisaties begeleid bij de livegang en het veranderingsproces.