Johan 3160

Johan van der Stelt

Senior Adviseur Accountancy & Bedrijfsadvies

AA

BDO Breda

(076) 562 31 49

(06) 80 08 44 78

vCard

Johan van der Stelt (1980) heeft ruime ervaring met de dienstverlening aan een breed scala van MKB ondernemingen. Vanuit zijn familiare achtergrond (opa aannemersbedrijf en vader ingenieursbureau) heeft hij veel affiniteit met de bouw en daardoor ook de nodige ervaringen opgedaan bij klanten in de bouwbranche. Daarnaast ook meer dan gemiddelde affiniteit en passie voor de maritieme industrie (opgegroeid als Werkendammer). Hij is dan ook zakelijk actief in Werkendam en omgeving voor de maritieme industrie. Zijn motto: vanuit BDO kunnen wij onze kennis delen met ondernemers en zijn we dagelijks actief om partijen aan elkaar te verbinden om ondernemers te laten “groeien”.  

Daarnaast is Johan erg nieuwsgierig binnen ‘de perikelen’ van een (familie)bedrijf. Familiebedrijven denken niet in kwartalen maar in generaties. Hij fungeert graag als vertrouwenspersoon, waarbij het opstellen van de langetermijnstrategie moet zorgen voor harmonie en continuïteit.

Tot slot maakt Johan onderdeel uit van onze nieuwe propositie MKB Financieringsoplossing. De bankenwereld verandert en samen ‘sparren’ over een nieuwe eigendomsstrategie, het onder de loep nemen van de complete financiële structuur (optimaliseren) of gewoon kijken of u niet teveel betaalt, is hierin zijn rol.