Eggerk-Jan Lubbersen, MSc, Manager Merger & Acquisitions - Debt Advisory & Financial Restructuring

Eggerk-Jan Lubbersen

Manager Merger & Acquisitions - Debt Advisory & Financial Restructuring

MSc

(030) 284 98 00


Eggerk-Jan is in mei 2020 gestart bij BDO M&A Debt Advisory & Financial Restructuring waar hij zich bezig houdt met financieringsbegeleiding en herstructureringsvraagstukken. In 2015 heeft hij de master Business Administration voltooid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vervolgens is hij 5 jaar werkzaam geweest bij ING waar hij is gestart in het internationale traineeship en vervolgens werkzaam is geweest bij het Acquisition Finance & Structured Lending team voor de mid-corporate markt. Eggerk-Jan heeft hier brede financieringservaring opgedaan, met o.a. cashflow gedreven financieringen zoals overnames door Private Equity en Corporates, groei investeringen en MBO’s/MBI’s.

In de rol van adviseur bij BDO M&A Debt Advisory & Financial Restructuring houdt Eggerk-Jan zich voornamelijk bezig met Debt Advisory trajecten. Dit betreffen bijvoorbeeld acquisitie-, her-, vastgoed-, groei- en werkkapitaalfinanciering (zowel bilateraal als multilateraal). Daarnaast is Eggerk-Jan ook betrokken bij Corporate Finance trajecten zoals koop- en verkooptrajecten en bedrijfswaarderingen.

Met deze brede M&A ervaring weet Eggerk-Jan businessmodellen goed te doorgronden, de haalbaarheid van financieringsstructuren goed in te schatten en ook te vertalen naar klantgerichte oplossingen. Binnen BDO M&A is Eggerk-Jan tevens actief in het Food & Flower sector team en met duurzaamheidsinitiatieven binnen BDO.