Daisy Kramer- de Beijer, Senior Manager Arbeidsrecht

Daisy Kramer- de Beijer

Senior Manager Arbeidsrecht

088 236 48 55


Daisy heeft Nederlands recht gestudeerd en is sinds 2005 als arbeidsjurist werkzaam. In 2006 maakte ze de overstap naar de advocatuur waar ze zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke geschillen bijstond.

In 2011 rondde Daisy de specialisatieopleiding arbeidsrecht af. Met haar opgedane kennis, praktische inslag en goede communicatieve vaardigheden beoefent ze op uitstekende wijze haar arbeidsrechtelijke praktijk. Sinds december 2012 werkt ze bij BDO waar ze zowel profit als non-profit organisaties adviseert bij reorganisaties, ontslag, arbeidsvoorwaarden en arbeidsongeschiktheid.

Bovendien is Daisy gespecialiseerd in de advisering rondom de medezeggenschap. Na acht jaar zitting te hebben gehad in de ondernemingsraad, waarvan de laatste jaren als voorzitter, weet Daisy hoe medezeggenschapsorganen maximaal kunnen bijdrage aan de doelen van de organisatie. Zij begeleidt hierin zowel de ondernemer en afdeling HR als de medezeggenschapsorganen zelf. Ook haar ervaring met de medezeggenschap binnen onderwijsinstellingen gebruikt Daisy graag bij het uitvoeren van haar werkzaamheden. Daisy verzorgt tevens (inhouse) trainingen in het kader van de medezeggenschap. Hierbij maakt Daisy graag gebruik van zowel haar werkervaring als haar ervaring als gastdocent voor een non-profit instelling.