Bart Paalman, Drs., Partner BDO Mergers & Acquisitions - Corporate Finance, Media & Technology

Bart Paalman

Partner BDO Mergers & Acquisitions - Corporate Finance, Media & Technology

Drs.

+31 30 6336279


Bart Paalman is verantwoordelijk voor BDO's corporate finance adviespraktijk in de regio Noord-West Nederland (regio groot Amsterdam) vanuit het BDO kantoor Amstelveen en heeft een specifieke focus op de media & technologie sector.

Hij trad in oktober 2019 in dienst bij BDO Corporate Finance vanuit Seasons Capital Partners, een corporate finance advisory-boutique gericht op de technologie sector waarvan hij één van de oprichters is. Voorafgaand aan Seasons Capital Partners werkte Bart vijftien jaar bij Deloitte. In zijn laatste functie als director gaf hij leiding aan de Nederlandse TMT corporate finance adviespraktijk van Deloitte. 

Bart heeft in zijn 20 jaar in het corporate finance domein een breed netwerk opgebouwd in de media & technologie sector met trackrecord in (cross-border) transacties – van corporate carve-outs en private equity acquisities tot het ophalen van groeikapitaal en realiseren van exits van snelgroeiende of gevestigde mid-market technologie ondernemingen.

Tot de klanten van Bart behoren snelgroeiende, middelgrote en grote Nederlandse technologie- en mediabedrijven, evenals Nederlandse en internationale durfkapitaal- en private equity fondsen