Arjan Endhoven, Drs., Partner Belastingadvies

Arjan Endhoven

Partner Belastingadvies

Drs.

(020) 543 21 00


Arjan Endhoven (1972) is ca. 20 jaar actief in de fiscale adviespraktijk. Na de studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam werkte hij vijf jaar in de internationale corporate en vastgoedadviespraktijk van Arthur Andersen. Sinds 1999 is hij verbonden aan BDO Belastingadviseurs, sinds 2007 als partner.

Hij gaat analytisch, pragmatisch en enthousiast te werk voor zijn cliënten. In zijn dagelijkse praktijk adviseert hij met name op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht en omzet- en overdrachtsbelasting. Hij beziet de vraagstukken breed, ook vanuit bedrijfseconomisch en commercieel perspectief.

Arjan is actief in de branchegroep Bouw & Vastgoed en Real Estate Valuation Services praktijk van BDO, waarin hij projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers en -fondsen fiscaal adviseert. Arjan volgde zelf ook onderwijs aan de Amsterdam School of Real Estate, doceerde aan o.a. de NVM SOM, was spreker op vastgoedseminars en publiceert geregeld in www.VastgoedJournaal.nl.

Ook is hij verbonden aan de branchegroep Automotive, waarin hij o.a. leasemaatschappijen bijstaat in hun fiscale vraagstukken en dealerbedrijven adviseert over m.b.t. hun vastgoedstrategie en bedrijfsopvolging.

Zijn cliëntengroep omvat ook vele zelfstandige beroepsbeoefenaars, die hij ondersteunt in hun bedrijfsstructurering en fiscale compliance.

Arjan is één van de geaccrediteerde fiscale partners van BDO voor de due diligence praktijk en was ook jarenlang actief in de interne commissie van vakkwaliteitsbewaking. Arjan is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.