• BDO Business point Westland

Uw accountant en (belasting)adviseur in Westland

BDO Westland bedient hét glastuinbouwcentrum van de wereld, een regio waar ondernemen en innoveren hoog in het vaandel staan. Het gebied telt meer dan 100.000 inwoners en 11 dorpskernen. De accountants, belastingadviseurs en consultants van BDO Westland hebben een typisch Westlandse no-nonsense mentaliteit en werken met passie voor hun vak. Hun benadering is persoonlijk en pragmatisch.

Heeft u vragen over innovaties op financieel of organisatorisch vlak? De accountants, belastingadviseurs en consultants ter plaatse denken graag met u mee. Zij weten precies wat succesvol (internationaal) zakendoen vraagt. Wie op zoek is naar een betrouwbare specialist in de regio Westland is bij BDO van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Bij BDO draait het vooral om de mensen achter de onderneming. Onze specialisten kijken verder dan cijfers en gaan altijd effectief en behulpzaam te werk om u te helpen successen te behalen. Wij bieden naast de standaard financiële dienstverlening ook gedegen financiële hulp en advies wanneer u dat nodig hebt.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

BDO Westland opereert onder de vlag van BDO Haaglanden, gevestigd aan de Laan van Zuid Hoorn in Rijswijk, maar ook voor onze Westlandse relaties zijn we altijd dichtbij: wij helpen u graag op afspraak vanuit The Greenhouse (Horti Business Center).

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Westland helpen u graag verder

 

BDO Business point Westland
Jupiter 400
2675 LX  Honselersdijk
(070) 338 08 08
Routebeschrijving


Postadres

 1080
2280 GB  Rijswijk

 

  • Evenementen
  • Webinars
  • Geen evenementen
Alle evenementen
  • Geen toekomstige webinars
see all webinars