Loonheffingencheck 2017: kansen & risico's in beeld

Werknemers in dienst hebben of nemen brengt heel wat verplichtingen met zich mee. U moet de loonadministratie aanleggen, werknemers identificeren, gegevens vastleggen, loonheffing inhouden en premies afdragen. Deze regels kunnen ook gelden ook als uw personeel in het buitenland werkzaam is.

Het hebben van personeel brengt risico’s met zich mee, zoals de kans op naheffingen door de Belastingdienst. Maar er kunnen ook kansen zijn: betaalt u niet teveel loonbelasting en/of premies?

Ook als u zelf weinig of geen personeel heeft, maar personeel inhuurt of werk uitbesteedt, krijgt u met diverse wetten te maken. Bijvoorbeeld met de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid en de Wet aanpak schijnconstructies. Kent u de risico’s op naheffingen, aansprakelijkstellingen en boetes? En hoe vallen die te beperken of te vermijden?

Loonheffingencheck 2017

De loonheffingencheck is het ideale middel als u:

  • twijfelt over de juistheid van uw loonheffingen;
  • risico’s rond flexwerk wilt beperken of voorkomen;
  • uw organisatie wilt overdragen en zekerheid wilt bieden;
  • zelf zekerheid wilt hebben bij de overname van een organisatie;
  • horizontaal toezicht wilt toepassen;
  • onder horizontaal toezicht valt.

Wilt u geruststelling over uw verloningen? Wilt u weten welke risico’s u loopt en welke kansen u mist? Download de brochure of neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze adviseurs. Stuur een e-mail naar alp@bdo.nl of bel (070) 338 07 22. 

Na het invullen van de BDO Loonheffingencheck ontvangt u van ons een heldere en duidelijke rapportage met advies hoe het eventueel beter kan.

De tool, helemaal aangepast aan de regelgeving 2017, bestaat uit vijf afzonderlijke modules. U kunt zelf kiezen welke modules u wilt gebruiken. Na uw aanmelding ontvangt u op het hieronder opgegeven e-mailadres de inloggegevens zodat u de geselecteerde modules kunt invullen. Voor alle modules geldt dat u vragen die u niet kunt beantwoorden kunt overslaan.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de BDO Loonheffingencheck of de check vrijblijvend inzien.

Contact

Heeft u vragen of  loopt u tegen technische problemen aan? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (070) 338 07 22 of mail alp@bdo.nl.