Al uw jaarresultaten in één verslag

Een goed geïntegreerd jaarverslag maakt aandeelhouders en andere belanghebbenden duidelijk hoe uw businessmodel en strategie voor hen van waarde zijn. Daarbij komen alle aspecten binnen uw onderneming aan de orde, van uw duurzaamheidsbeleid tot en met de effecten daarvan op uw financiële en niet-financiële doelstellingen. Het denkmodel van de International Integrated Reporting Council (IIRC) is een veelgebruikt hulpmiddel om die samenhang te beschrijven.

Onze diensten

Organisaties die met geïntegreerde verslaglegging, of integrated reporting, aan de slag gaan, geven hiermee blijk van een brede kijk op kansen en bedreigingen voor succes op de korte, middellange en lange termijn. Maar IR is ook uitdagend. Hoe komt u tot een samenhangende, begrijpelijke beschrijving van uw resultaten?

BDO helpt u graag om uw interne en externe verslaglegging makkelijker en betrouwbaarder te maken. Wij trekken met u op en dagen u uit om op in begrijpelijke taal uit te leggen hoe uw organisatie voor belanghebbenden van waarde is. Zo tillen we uw verslaglegging naar een hoger niveau.

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u bij uw integrated reporting kan helpen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze adviseurs.