• Technology

Slim inzetten van technologie

In toenemende mate hebben we te maken met de impact van digitalisering op onze samenleving. We gebruiken steeds meer de ongekende mogelijkheden die technologie ons te bieden heeft. Processen digitaliseren, apparaten worden slimmer, raken steeds meer verbonden met het internet en leveren een constante stroom van data waarmee steeds meer inzichten ontstaan. Dit biedt veel kansen, maar maakt ons ook kwetsbaar. De dreigingen van cybercriminaliteit groeien in omvang en complexiteit. En dat vraagt om een aanpak die kansen maximaal benut en risico’s minimaliseert.

Daarom gaat goede security om een combinatie van bewustwording, een duidelijk beeld van de risico’s en adequate én gepaste beveiligingsmaatregelen. Deze maatregelen moeten altijd up-to-date zijn, opgewassen zijn tegen de nieuwe vormen van bedreigingen en tegelijkertijd voldoen aan wet en regelgeving.

Variërend in impact

BDO helpt organisaties nieuwe perspectieven creëren door nieuwe technologieën in te zetten en (big) data verantwoord te gebruiken. Zo kunt u met behulp van Process Mining bijvoorbeeld de juiste afwegingen maken in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Wij helpen u graag nieuwe kansen te benutten en nieuw ontstane risico’s te beheersen.

Digitaal transformeren kan klein beginnen door gericht data-analyse in te zetten en uitgroeien tot een transformatie van de gehele organisatie. Afhankelijk van de situatie bepalen we samen met u de juiste aanpak.

Onze expertise

De afdeling Technology brengt nieuwe inzichten en lost vraagstukken op met behulp van technologie en expertise. Tevens brengen wij de laatste technologische oplossingen in de praktijk op onder meer het gebied van Cybersecurity, Data Analytics, Process Mining, Enterprise Platform Solutions, IT-implementaties en Penetration testing.

Contact

Wilt u weten hoe BDO u kan helpen met het pakken van de kansen die technologie u biedt en tegelijkertijd uw risico’s minimaliseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten.