Arbeidsrecht

Arbeidsrechtelijke zaken vragen om professionele ondersteuning van vakkundige en ervaren juristen. De juristen van BDO Legal behandelen alle mogelijke arbeid juridische vraagstukken, met het accent op ontslag gerelateerde werkzaamheden. Als het nodig is, procederen we ook.

BDO Legal is sinds enkele jaren associate partner van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daardoor blijft onze dienstverlening vakinhoudelijk van topkwaliteit en blijven we op de hoogte van alle relevante arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Tegelijkertijd dragen we ons steentje bij aan het onderwijs in ons vak.

Onze expertise

De arbeidsjuristen van BDO Legal hebben bewezen ervaring in het adviseren van grote en middelgrote ondernemingen. Stuk voor stuk werken ze al jarenlang in een multidisciplinaire omgeving, waardoor we van nature een bredere gesprekpartner zijn. Bij elk juridisch vraagstuk kunt u een pragmatisch en helder antwoord verwachten. Een persoonlijke relatie staat voor ons altijd voorop.

​Onze juristen kunnen u onder meer helpen bij:

Arbeidsovereenkomsten Update Service

Het arbeidsrecht verandert continue, waardoor werkgevers regelmatig nog gebruik maken van verouderde modellen. Dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen, zoals ongewenste verlengingen en situaties die in strijd zijn met wet- en regelgeving. Ook het arbeidsrecht verandert immers continue, denk bijvoorbeeld aan de WAB. Wij adviseren werkgevers dan ook om de gebruikte arbeidsovereenkomsten ten minste éénmaal per jaar te laten controleren en te updaten. In dat kader bieden wij de Arbeidsovereenkomsten Update Service aan. Voor een vast bedrag per jaar, zorgen wij ervoor dat uw arbeidsovereenkomsten voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Lees nu meer over hoe wij u kunnen helpen met het actualiseren van arbeidsovereenkomsten

Contact

Bent u betrokken bij een arbeidsrechtelijk geschil en zoekt u ondersteuning bij het inzichtelijk maken van de relevante feiten? Als werkgever kunt u op diverse terreinen binnen het arbeidsrecht advies nodig hebben of bijstand in een juridische procedure. BDO Legal heeft ruime ervaring in de advisering en het voeren van procedure op het gebied van arbeidsrecht in de meest brede zin. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten.