• Test & Monitor

    Continu toezicht op uw cybersecurity status

    NEEM CONTACT OP

24/7 weerbaar en veilig blijven

Goede cybersecurity gaat om een combinatie van bewustwording, een duidelijk beeld van de risico’s en adequate én gepaste beveiligingsmaatregelen. Deze maatregelen moeten altijd up-to-date zijn, opgewassen zijn tegen de nieuwe vormen van bedreigingen en tegelijkertijd voldoen aan wet en regelgeving en geldende behoefte of zelfs vereisten van belanghebbenden. Zodra dit binnen uw organisatie op het gewenste niveau is gebracht, is het zaak om dat ook zo te houden. Vanuit dit perspectief is het essentieel om in staat te zijn dreigingen snel te detecteren en aanvallen af te weren.

Bent u zich bewust van potentiële bedreigingen voor uw organisatie? Heeft u inzicht in de impact van die bedreigingen op uw bedrijfsvoering? BDO Digital neemt deze zorg graag uit handen. Door het goed inrichten en operationeel uitvoeren van technologische maatregelen tegen cyberrisico’s, houden wij continu toezicht op uw cybersecurity. 

“De communicatie is superduidelijk, in heldere woorden. Kees Plas en zijn collega’s hebben verstand van de materie en draaien niet om de zaken heen. In deze tak van sport past ook geen wollig taalgebruik, je moet man en paard noemen. Het team is grondig, discreet, up-to-date, alert en accuraat.”

Hessel Boschma | Product Owner VodafoneZiggo Business Partner Portal

Wat BDO Digital voor u kan betekenen

Wij zorgen 24/7 voor de juiste bescherming tegen cyberdreigingen door continu inzicht dankzij de inzet van security sensoren, die zwakheden en indringers in de IT infrastructuur detecteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan testen op de externe perimeter van de IT omgeving, ofwel de beveiliging ‘van buitenaf’ of het ‘van binnenuit’ testen van de interne infrastructuur. Of het testen van een specifieke (web)applicatie op publieke risico’s als de OWASP top 10 of specifieke eisen, bijvoorbeeld uit een DigiD ICT beveiligingsassessment. Daarnaast biedt BDO Digital ook zelfstandige testen door ethical hackers.

Met Security Monitoring (SIEM) is zelfs een compleet bedrijfsbreed cybersecurity beeld te creëren. Met deze SIEM en SOC diensten helpen wij uw organisatie om de beveiliging te monitoren, om bij detectie van dreigingen en vreemde activiteiten in uw IT omgeving snel te kunnen reageren en de dreiging te weren.

Een greep uit onze dienstverlening: 

  • Ethical Hacking
  • Kwetsbaarhedenscan
  • Security Operating Centre services (SOC)
  • Security Incident & Event Monitoring (SIEM)

Wilt u meer weten over hoe wij continu toezicht kunnen houden op uw cybersecurity status? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten.

Partnerships BDO Digital

BDO Digital geeft onafhankelijk advies over cyberrisico’s en passende beheersingsmaatregelen. Voor onze SIEM en SOC monitoring werken wij samen met een aantal betrouwbare partners om onze diensten op aan te sluiten, zodat u verzekerd bent van de beste aansluiting tussen operationele monitoring en onze onafhankelijke blik op de inrichting en uitkomsten.