• Respond & Recover

    Snelle en adequate opvolging bij cyberincidenten

    NEEM CONTACT OP

Beperk de schade met een gedegen vangnet

Digitalisering biedt ongekende kansen maar ook nieuwe cyberrisico’s. Het draait niet alleen om een product, maar - voor een goede bescherming tegen cyberdreigingen - juist ook om de mensen en processen. Een goede weerbaarheid van uw cybersecurity kan niet zonder een gedegen vangnet voor het geval zich onverhoopt toch een incident voordoet. Het direct kunnen acteren bij een cyberincident en volgens crisisplan kunnen handelen voor snelle en adequate opvolging is dan cruciaal. 

U kunt op ons rekenen om uw organisatie door de kritieke fases na een incident te leiden. Door dit te doen, wordt het risico op imago- en financiële schade verminderd, en borgen we de continuïteit van uw organisatie. 

Het team van specialisten van BDO Digital bestaat uit een breed scala aan experts, zoals IT-experts, auditors, juristen, criminologen, gedragsdeskundigen, bedrijfskundigen, verandermanagers en cyber experts. Lees hier meer over onze uitgebreide portfolio aan diensten op het gebied van Forensics & Technology