• Consult & Implement

    Implementeren en optimaliseren van beveiligingsoplossingen

    NEEM CONTACT OP

Het verbeteren van uw cyberweerbaarheid

Heeft u een idee van en zicht op de risico’s van uw gedigitaliseerde processen? En weet u welke maatregelen u eventueel moet treffen? Wat uw organisatie nodig heeft als het aankomt op techniek, bedrijfsprocessen en menselijk handelen? BDO Digital geeft u helder en passend advies inzake het verbeteren van uw weerbaarheid tegen cyberincidenten. We adviseren u welke maatregelen nodig zijn om de specifieke risico’s voor uw organisatie het hoofd te bieden. Daarbij kiezen wij altijd voor de meest pragmatische oplossing die goed bij uw organisatie past.

Samen met u implementeren we de juist gedimensioneerde technische, procedurele en organisatorische maatregelen, die op basis van risicoanalyses, assessments en audits zijn vastgesteld om onacceptabele risico’s te beperken. 

Schaalbare oplossingen en praktische implementatie

Onze oplossingen voegen waarde toe, zijn schaalbaar en praktisch, met kennis en begrip van uw bedrijfsdoelstellingen en de marktomstandigheden. Vanuit onze overtuiging dat de mens centraal staat, bepalen wij gezamenlijk de juiste maatregelen en dienstverlening om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te optimaliseren.

Daarbij bieden wij zowel organisatie-breed als ook meer specifieke ondersteuning; van directietafel tot aan ICT- of serverruimte. We gaan graag met u in gesprek over bijvoorbeeld de juiste maatregelen in uw situatie, of u en uw personeel voldoende risicobewust handelen en hoe weerbaar uw organisatie is. Behalve advisering, bieden wij ook ondersteuning op detacheringsbasis, of programma’s voor educatie en training van uw medewerkers.

Wat BDO Digital voor u kan betekenen

Wij kunnen u op meerdere fronten op verschillende manieren helpen bij het verbeteren van uw privacy en cloud-, IT-, informatie- en cyberbeveiliging. Bijvoorbeeld bij het inrichten van de beheersing van uw risico's met een managementsysteem, zodat uw organisatie de volgende stap in volwassenheid kan zetten. En bijvoorbeeld bij bekende kaders voor beveiliging, zoals ISO27001 voor informatiebeveiliging, afgeleiden hiervan per branche (NEN7510 voor de zorg, BIO voor de publieke sector, type IEC62433, NIST voor cybersecurity, of DNB code voor informatiebeveiliging) of volwassenheidsmodellen zoals CMM, NBA LIO. Uiteraard houden we hierbij rekening met de aanwezige vereisten van de wet- en regelgeving, zoals de Wet Beveiliging Netwerk en Informatiesystemen (WBNI) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook kunt u voor juridische beveiligings- of privacyvraagstukken bij onze juristen terecht.

De menselijke factor wordt vaak als zwakste schakel gezien. Dat is ten dele waar, want de mens is tevens ook een belangrijke factor wanneer het aankomt op het signaleren van vreemde activiteiten. Door middel van trainen en educatie leiden we uw medewerkers op, en door middel van social engineering (waaronder phishing en vormen van mystery guesting) brengen we (on)veilig gedrag in beeld. 

Een greep uit onze dienstverlening: 

  • Awareness & Educatie
  • Implementatie van security, privacy, business continuity standaarden & tools
  • Information Security Officer (CISO support)
  • Data Privacy Officer (DPO) & Functionaris Gegevensbescherming (FG)
  • Board room & management support

Wilt u meer weten over ons advies over van de juiste cybermaatregelen en hoe u uw weerbaarheid op gebied van Cyber Security kunt verbeteren? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten.