Techtrends

In hoeverre durft u als technologiebedrijf te veranderen? Past uw huidige financiële structuur nog bij uw nieuwe verdienmodel? Weet u welke maatregelen nodig zijn om te anticiperen op de laatste trends en ontwikkelingen? Om ook op financieel en juridisch gebied met de tijd mee te gaan?

Nieuwe technologieën (zoals AI, VR en AR) maken het onvoorstelbare mogelijk en The Internet of Things dringt overal in door. Als technologiebedrijf bevindt u zich bovendien in een wereld waar industrieën in hoog tempo automatiseren en robotiseren. Een wereld waarin blockchain traditionele businessmodellen op zijn kop zet. Allemaal ontwikkelingen die nieuwe perspectieven bieden voor uw bedrijfsvoering. De kunst is het momentum te benutten volgens het juiste scenario. 

Winstgevend blijven

Als technologiebedrijf moet u zich elke dag opnieuw uitvinden om alle kansen ten volle te benutten en winstgevend te blijven. In hoeverre bedrijven in de technologiesector daarin slagen, is afhankelijk van innovatiekracht, nieuwe omzetstromen, slimme mensen én een supergestroomlijnde bedrijfsvoering. Het is zaak juiste afwegingen te maken en de verschillende opties op vakkundige wijze te laten doorrekenen.

Financiële en strategische scenario’s

De specialisten in onze branchegroep Technologie zijn als gesprekspartner van toegevoegde waarde voor alle financiële en strategische scenario’s. Wij helpen u bij het beantwoorden van vragen als: wat zijn de kosten en opbrengsten wanneer u Kunstmatige Intelligentie inzet bij werkprocessen? Welke risico’s zijn er wanneer elk apparaat verbonden is met internet? En op welke manier kunt u profiteren van de door Blockchain ontketende digitale disruptie? 

Innovatief en succesvol ondernemen

BDO is graag uw sparringpartner bij het maken van bewuste en verantwoorde keuzes. Dankzij onze kennis van de trends en ervaring in de technologische wereld kunnen wij de juiste scenarioplanning voor uw technologiebedrijf uitwerken. Daarnaast weten onze fiscalisten precies voor welke subsidies en fiscale regelingen uw technologiebedrijf in aanmerking komt. Zo krijgt u alle ruimte om innovatief en succesvol te ondernemen. 

Meer weten over hoe de branchegroep Technologie van BDO uw organisatie op dit gebied van dienst kan zijn? Onze branchespecialisten begeleiden u graag bij een verantwoorde transitie naar een wendbare, toekomstbestendige strategie. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op. 

Afspraak maken