Managed Services & Telco’s

BDO speelt een leidende rol in de telecommunicatie-industrie en werkt samen met klanten in een breed scala van subsectoren in de hele waardeketen. Wij hebben momenteel een bijzondere focus op Managed Service providers. Wij beschikken over een sterke praktische kennis van de dynamiek van de telecommunicatie-industrie en een grondig begrip van actuele kwesties, trends en benchmarks in de branche.

Dankzij onze kennis zijn we goed in staat om u robuust, realistisch advies te geven over hoe u uitdagingen het beste kunt overwinnen en groei kunt realiseren. Wij helpen u uw doelstellingen in eigen land, en indien nodig internationaal, te bereiken.

We kunnen u helpen bij het vinden van oplossingen voor branchevraagstukken, waarbij wij onze capaciteiten in alles gebruiken. Van op maat gemaakte branche specifieke belasting-, audit- en bedrijfsadviezen, tot octrooiboxen, claims voor onderzoek en ontwikkeling en acquisitie-uitdagingen. Onze klanten kiezen ervoor om met ons samen te werken vanwege onze uitgebreide branchekennis en wereldwijde netwerk.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.