Digital Agencies

Ons Media & Entertainment team richt zich voornamelijk op digital agencies. Zij variëren van ambitieuze, ondernemer geleide organisaties tot private equity gesteunde bedrijven. Doordat ons internationale team bij veel verschillende bedrijven in de sector betrokken is, hebben wij goed inzicht hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren en blijvend waarde te creëren. Lokaal maar ook zeker bij het verwezenlijken van internationale ambities.

Onze mediaklanten ondersteunen wij op het gebied van audit, belastingen en een volledig scala aan boekhoudkundige diensten. Wij geven veelvuldig advies over complexe vraagstukken zoals fusies, overnames en innovatie subsidies. Ons team van specialisten doet dit inmiddels al meer dan 30 jaar. Wij zijn gepassioneerd door de media en entertainmentbranche, houden van de dynamiek in de markt en de mensen die er werken. Onze toewijding is om de ideeën en oplossingen te vinden die het verschil zullen maken voor de agencies waarmee we samenwerken. Wij nemen de tijd om de mensen en ambities achter de cijfers te begrijpen, zodat we praktische, bruikbare inzichten kunnen leveren.

Wij maken deel uit van het internationale BDO-netwerk. Dit stelt ons in staat om onze diensten te leveren aan klanten die internationaal opereren, terwijl wij ons lokaal blijven inzetten voor een uitstekende en naadloze klantervaring.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.