• Laat data voor je werken

  Digitale transformatie in de retailbranche

  Download uitgave

Advies over uw retailorganisatie

Hoe bewaak ik de bedrijfsdoelstellingen van mijn retailonderneming? Welke ontwikkelingen hebben invloed op mijn organisatie? De retailbranche is volop in beweging. Groeiende concurrentie zorgt voor steeds kleinere marges en faillissementen zijn aan de orde van de dag. Met welke uitdagingen heeft uw organisatie te maken en hoe gaat u daarmee om? Onze specialisten van de BDO branchegroep Retail kunnen u in elke situatie ondersteunen; van de overname van een nieuw label tot de verkoop van een filiaal.

Strategisch en operationeel niveau

Bij BDO bent u verzekerd van een geïntegreerde full-service aanpak; we bundelen de ervaring en expertise van onze financiële consultants met de specifieke kennis van onze specialisten in de retail, wholesale en franchise. Onze dienstverlening reikt van strategisch meedenken tot praktisch, financieel advies. We behandelen de meest uiteenlopende kwesties; variërend van fusies tot overnames, fiscale planning en (jaarrekening)audits. Maar ook voor accountancy en outsourcing van retail accounting en rapportage-activiteiten, kunt u bij ons terecht.

Bij BDO geloven we dat we samen met u de wereld aankunnen – lokaal en internationaal, online en offline. Als retail branchespecialist volgen wij de trends en ontwikkelingen in uw markt op de voet. Daardoor hebben we altijd de juiste kennis in huis om u te voorzien van advies op maat. Betrokkenheid en een persoonlijke relatie op basis van vertrouwen staan voor ons altijd voorop. Dankzij onze efficiënte ondersteuning en betrouwbaar advies zijn we al jaren marktleider in de supermarktenbranche.

Diensten voor ondernemers in de retail

U kunt bij ons terecht voor advies bij actuele thema’s, zoals:

 • reputatiemanagement
 • omnichannel
 • process mining en big data
 • cyber security
 • open to buy planning
 • sustainability
 • vastgoedvisie

Digitale transformatie in de retailbranche

In een speciale uitgave over digitale transformatie in de retailsector geven branche experts hun visie op toekomstige ontwikkelingen. Lees de klantcase met Jumbo-franchisenemer Richard Broeren over het snel veranderende supermarktlandschap. Mede-eigenaar Maarten Steinkamp van Multivlaai en Jamin vertelt over de digitale aanpak van de twee smulretailers. Harry Bijl van Inretail.nl weet hoe je een ‘klik met de klant’ krijgt en BDO'ers Robert van Vianen, Alexander Leppink en Rick van Dijk lichten toe wat de nieuwe functie is geworden van data sinds de opkomst van e-commerce. Ook leest u alle feiten en cijfers in de branche: met welke trends moet u als ondernemer in retailbranche rekening houden? Download de uitgave via onderstaande button:

Download uitgave

Contact

Zit u met een retailvraagstuk of heeft u specifieke vragen over wholesale of supermarkten? Neem contact op met onze specialisten van de branchegroep Retail. Wij vertellen u graag meer over BDO en onze aanpak in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.