• Publieke sector

BDO voor de publieke sector

Hoe zorg ik voor bedrijfsmatig werken in mijn organisatie met behoud van de maatschappelijke relevantie? Een belangrijke vraag die niet vreemd is in de publieke sector. De sector bevindt zich in turbulente tijden. Veranderende verwachtingen in de maatschappij, bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in marktwerking zorgen voor nieuwe uitdagingen en vraagstukken.

Praktische oplossingen met aandacht voor maatschappij

Bij BDO begrijpen we dat de combinatie van uw maatschappelijk takenpakket en het streven naar een efficiënte bedrijfsvoering vaak een spanningsveld oplevert. De complexiteit en de publieke context van de vraagstukken die binnen uw organisatie spelen, zijn voor ons een extra drive om u van dienst te zijn. Met scherp advies en praktische oplossingen helpen we u om tot een doeltreffende bedrijfsvoering en een grotere of betere maatschappelijke impact te komen.

Onze aanpak

Onze specialisten hebben de kennis in huis om u te helpen met uw vraagstukken. Wij doen dat met een bedrijfsmatige aanpak en we hebben kennis van uw branche en de publieke sector als geheel. Om tot branche-overstijgende oplossingen te komen, delen onze vier branchegroepen voor de publieke sector constant ervaringen met elkaar. Die branchegroepen zijn:

COVID-19

De disruptie die corona heet, heeft de wereld zoals we die kennen door elkaar geschud en in onzekerheid gebracht. Ons perspectief op de samenleving is veranderd en doorgaan op de oude voet kan niet meer; we moeten op zoek naar nieuwe perspectieven. Publieke organisaties staan voor de opdracht om na te denken over de vraag hoe die nieuwe werkelijkheid er voor hen uit gaat zien en wat hun rol daarin zal zijn. BDO ondersteunt u in uw zoektocht naar maatschappelijke relevantie in een postcorona wereld. Wilt u weten hoe? Lees ons visiepaper.

Lees visiepaper

 

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u als publieke organisatie kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer (088) 236 48 00 of stuur een e-mail.