Grip op uw planning en kosten

Personeel is één van de grootste kostenposten in de horeca- en entertainmentbranche. Kost uw personeel u veel tijd en geld, dan ziet u dat fors terug in uw bedrijfsresultaten. Het lastige is dat u bij de werving en planning van personeel te maken heeft met tal van onzekere factoren: het weer, de kosten en ervaring per arbeidskracht, contractvormen (denk aan de gewijzigde Wet Werk en Zekerheid en het ontbreken van een horeca-CAO) en niet te vergeten uw budget.

Bij BDO helpen we u graag om grip te krijgen op uw personeelsplanning en kosten, zodat u altijd binnen uw budget blijft. Daartoe koppelen we uw financiële administratie aan de personeelsplanning van online planningssysteem Dyflexis. Deze koppeling levert u volop gemak, omdat:

  • gecontroleerde uren direct verwerkt worden in de salarisadministratie;
  • personeelsinformatie direct in het digitale personeelsdossier kan worden verwerkt;
  • salarisstroken en jaaropgaven via het personeelsportaal digitaal worden aangeboden.

Het bespaart u ook kosten, want:

  • u kunt plannen aan de hand van vooraf ingestelde budgetten, waarbij Dyflexis rekening houdt met seizoens-, maand- en weekfluctuaties;
  • u tijdens het plannen de personeelskosten per medewerker per dag ziet, waarmee u budgetvriendelijkere keuzes kunt maken;
  • u in één oogopslag ziet wie er beschikbaar is, zodat u tijd bespaart.

Contact

Wilt u ook grip op uw personeel en kosten? Neem voor meer informatie over onze dienstverlening bij uw boekhouding en personeelsplanning contact op met een van de specialisten van de branchegroep Horeca & Recreatie.