BDO Horecamonitor

Winstoptimalisatie is voor u als horecaondernemer een dagelijks thema. Het beste resultaat tegen zo laag mogelijke kosten, dat is uw doel. Maar dat succes is niet altijd te sturen: uw invloed op factoren zoals de economische situatie en wet- en regelgeving is beperkt. Wat u wél in eigen hand heeft, is hoe u uw onderneming leidt. Wat kunt u aan uw bedrijfsvoering doen om het succes van uw horecaonderneming te vergroten?

Inzicht in bedrijfsrisico's en -kansen

De BDO Horecamonitor brengt uw risico’s en kansen in beeld op basis van negen prestatievelden: factoren die het succes van uw horecaonderneming bepalen. De resultaten van de monitor geven een helder beeld omtrent de huidige perceptie van de ondernemer op zijn/haar onderneming versus het gewenste ambitieniveau. Hierdoor geeft de monitor voor u inzicht op welk prestatieveld u nog groei kunt realiseren, waarmee u een kwalitatief betere onderneming gaat krijgen. Aan de hand van deze bevindingen helpen wij u om het succes van uw onderneming te vergroten.

U ontvangt van ons een praktisch plan van aanpak voor de perfecte bedrijfsvoering. Daarvan profiteren niet alleen uw medewerkers, maar ook uw gasten, want zij staan voorop. Deze monitor gaat in op volgende onderwerpen:

Contact

Bent u benieuwd waar uw bedrijfsvoering beter kan? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij vullen graag samen met u de BDO Horecamonitor in.