• Betaald voetbalorganisaties

Financieel besef en gezonde bedrijfsvoering

De betaald voetbalsector en de individuele clubs staan continu in de publieke schijnwerpers. Niet alleen op het gebied van de sportieve prestaties, maar steeds vaker over de financiƫle performance. Binnen de voetballerij verschijnen regelmatig berichten rondom exploitatietekorten en de noodzaak om de vermogenspositie te verbeteren. Financieel besef is belangrijk, professionalisering en een gezonde bedrijfsvoering staan hoog op de agenda.

Als club zijn er veel verschillende zaken waar u rekening mee moet houden binnen het financieel beleid. De KNVB heeft bepaalde richtlijnen opgesteld waar de controle van u als betaald voetbalorganisatie aan moet voldoen op het gebied van onder andere:

  • sponsoring;
  • mediagelden;
  • vergoedingssommen;
  • inkomsten en uitgaven;
  • commissies en provisies van transfers.

BDO Branchegroep Betaald Voetbalorganisaties kijkt verder dan cijfers en regels

Als marktleider op het gebied van dienstverlening aan betaald voetbalorganisaties weten wij precies welke richtlijnen en afwijkingen de KNVB hanteert omtrent de verslaggeving. Wij snappen dat deze uitdagingen veel van u vragen. Wij kunnen u daar bij helpen. Gelukkig bestaat de BDO Branchegroep Betaald voetbalorganisaties uit mensen die luisteren, meedenken en verder kijken dan de cijfers en de regels.

Meer informatie

Heeft u vragen of wil u meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op met Bert Scholten of telefonisch op het nummer (030) 284 98 00. Of schrijf u direct in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema’s zoals groei, digitalisering en personeel. Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: 

MELD MIJ AAN