• Betaald voetbalorganisaties & topsport

Continu in ontwikkeling

Zowel de betaald voetbalsector als individuele clubs, maar ook de individuele sporter staan continu in de publieke schijnwerpers. Niet alleen op het gebied van de sportieve prestaties, maar steeds vaker over de financiële performance. 

Als topsporter bent u dag in dag uit bezig met uw sport. U moet veel opzij zetten om uw doelen te bereiken. Met het bereiken van uw doelen, nemen ook uw inkomsten toe en vindt er vermogensvorming plaats. Daarbij krijgt u als topsporter te maken met belastingheffing, juridische zaken of administratieve verplichtingen. Dit alles kan u als topsporter op de korte termijn afleiden van uw focus op het leveren van topprestaties, wat dan weer ten koste kan gaan van het rendement op de lange termijn. Lees hier hoe de specialisten van de BDO Topsportdesk u kunnen helpen. 

Als voetbalclubclub zijn er veel verschillende zaken  waar u rekening mee moet houden binnen het financieel beleid. Zo heeft de KNVB bijvoorbeeld  bepaalde richtlijnen opgesteld waar de controle van u als betaald voetbalorganisatie aan moet voldoen.

Contact

Of u nu een individuele sporter bent of een voetbalclub vertegenwoordigt, BDO heeft de kennis in huis om u van het juiste advies en de correcte verslaglegging te voorzien. Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Nieuwe perspectieven

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf u direct in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema’s zoals groei, digitalisering en personeel. Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: