• Publieke sector

De juiste professional passend bij uw organisatie

Vind de juiste professional voor uw organisatie met BDO Interim & Recruitment. Ervaren adviseurs die samen met u uw vraagstuk doorgronden.  

We constateren dat door veranderingen in de publieke sector de behoefte ontstaat aan nieuw elan. Er worden andere eisen gesteld aan zowel het harde profiel, maar vooral ook aan de ‘soft skills’ van bestuurder en management. BDO Interim & Recruitment adviseert u bij uw capaciteitsvraagstuk op management- en/of bestuurlijk niveau. Voor formatievraagstukken van uw toezichthoudende orgaan is BDO Board Recruitment uw partner.

Ons I&R-team kijkt naar de strategie en behoeften van uw organisatie en brengen de huidige en gewenste situatie in beeld. De veranderingen in de sector gebruiken we als kader bij het opstellen van een profiel en de gewenste competenties. Onze collega-specialisten vanuit andere adviesdiensten bieden ondersteuning bij het proces van functiebeschrijving, werving tot en met benoeming (inclusief toetsing). Tezamen beschikken we over een breed netwerk van professionals.

Door de brede expertise in de adviesgroepen van BDO, is BDO Interim & Recruitment volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de publieke sector.

Door onze aanpak, die is gericht op mens en organisatie, in combinatie met de inzet van professionele (selectie-)instrumenten, boeken we samen met u resultaat.

BDO Interim & Recruitment biedt u het volgende:

  • een ervaren gesprekspartner als uw adviseur;
  • één contactpersoon, met een team van specialisten uit de brede BDO-organisatie;
  • een onderscheidend kennisniveau door kennisdeling binnen de adviesgroepen;
  • een groot en divers netwerk van professionals;
  • de juiste kandidaat passend bij uw bedrijfscultuur en -strategie.

Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw vacature op tijdelijke of vaste basis?  BDO Interim & Recruitment stelt de juiste vragen en brengt het  gezochte profiel in beeld.

Lees hier een referentie over interim & recruitment door BDO.