• Interim Financials

Snel en adequaat de juiste interim-professional

Bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit en/of specifieke kennis en competenties voor uw organisatie?

BDO Interim & Recruitment kijkt naar de strategie en de behoefte van uw organisatie en biedt u een maatwerkoplossing. Met Interim Financials bieden wij u dé oplossing om de capaciteit van uw financiële administratie te optimaliseren. U kunt rekenen op flexibele ondersteuning wanneer u capaciteit tekort komt. Door ons uitgebreide en landelijke netwerk beschikken wij over een breed scala aan professionals in alle sectoren - zowel van freelancers als financials van BDO - die u tijdelijk in kunt huren. Onze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een bewezen staat van dienst. Met de aanstelling van een interim professional van BDO heeft u gegarandeerd kwaliteit en continuïteit in huis.

Onze mensen werken altijd samen met een schaduwmanager vanuit BDO. Hierdoor heeft de interim professional beschikking tot het volledige BDO-netwerk en daarmee dus over alle aanwezige kennis en expertise. Door deze constructie is er altijd een senior manager verbonden aan uw opdracht en bent u verzekerd van continuïteit om het gewenste resultaat te bereiken. 

Door onze aanpak die is gericht op mens en organisatie, in combinatie met de inzet van professionele (selectie-)instrumenten, boeken we samen met u resultaat.

BDO Interim & Recruitment biedt u het volgende:

  • een ervaren gesprekspartner als uw adviseur;
  • één contactpersoon, met een team van specialisten uit de brede BDO-organisatie;
  • een onderscheidend kennisniveau door kennisdeling binnen de adviesgroepen;
  • een groot en divers netwerk van professionals;
  • de juiste kandidaat passend bij uw bedrijfscultuur en -strategie.

Bent u op zoek naar de juiste interim professional?  BDO Interim & Recruitment stelt de juiste vragen en brengt het gezochte profiel in beeld.