Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

  • ­­
  • ­
  • ­

BDO: uw accountant, belastingadviseur en consultant

Of u nu op zoek bent naar een professionele accountant, een pragmatische belastingadviseur of een gepassioneerde consultant, bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van ons succes en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor niet de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Ruim 2150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vragen van onze klanten en op het bieden van exceptionele service.
​​​​

ACCOUNTANCY

Een accountant van BDO kijkt verder dan de cijfers. Wij zorgen dat we uw bedrijfsadministratie zo goed mogelijk kennen en geven u financieel advies om uw bedrijf beter te maken.

Accountants van BDO ondersteunen u bij het controleren of samenstellen van uw jaarrekening of uw financiële administratie. Wij kunnen u ook voorzien van nauwkeurige managementinformatie.Lees meer over accountancy >

BELASTINGADVIES

Een belastingadviseur van BDO steunt op een fantastisch kennisnetwerk. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken deze kennis om belasting voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze belastingadviseurs geven u advies over btw, loonbelasting en een fiscaal optimale jaarrekening. Wij adviseren u ook bij internationaal ondernemen of juridische procedures in het belastingrecht.


Lees meer over belastingadvies >

CONSULTANCY

Bij BDO is een consultant niet zomaar een adviseur. Wij zien onszelf liever als een extra collega. Daarom geven wij u altijd persoonlijk advies voor uw specifieke situatie en duiken met u de materie in.

U kunt bij onze consultants terecht met vraagstukken op het gebied van fraude, ondernemingsrecht of het inzetten van IT in uw bedrijf. Daarnaast heeft BDO experts op het gebied van human resources en bemiddelen we bij het verkopen of kopen van ondernemingen.

Lees meer over consultancy >