Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

 

 Twitter

 
 

 Nieuws

 
 

 Publicaties

 
 

 Evenementen

 
​BDO ROOSENDAAL
BDO Roosendaal

Uw accountant en (belasting)adviseur in Roosendaal

Het kantoor van BDO Roosendaal ligt centraal tussen de twee ‘wereldsteden’ Antwerpen en Rotterdam, is goed bereikbaar en ligt vlakbij de Belgische grens. Ons werkgebied ontwikkelt zich steeds verder, denk aan het doortrekken van de A4. Dit biedt volop mogelijkheden voor het vestigen van nieuwe bedrijven en de bedrijfseconomische ontwikkeling gaat hierdoor hard.
 
We doen meer dan u verwacht, zo ondersteunen we bij de financiële administratie van uw bedrijf of zijn we zelfs het alternatief van uw financiële afdeling. We groeien mee met u en uw onderneming! 
 
Lees hoe onze accountants in Roosendaal en onze belastingadviseurs in Roosendaal u van dienst kunnen zijn. Of lees meer over onze dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend kennismaken met een van onze mensen. Zij vertellen u graag meer over BDO en onze aanpak in een persoonlijk gesprek. Omdat mensen tellen.
 

Contact

Bel of bezoek ons voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ook een e-mail sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jan van Eijckplein 2
4703 GV Roosendaal
Postbus 1415
4700 BK Roosendaal
Tel: (0165) 59 87 00
Fax: (0165) 59 87 99

Download hier de routebeschrijving van BDO Roosendaal.